top of page

Artelier Academy Gellak Cursus

Gellak lakken. "Hoe moeilijk kan het zijn? " horen we je denken. Het lijkt misschien makkelijk, maar toch vergt het echte expertise om een set te creëren die niet snel chipt of compleet loslaat, die perfect eruit ziet (zonder bobbels en andere imperfecties) en feilloos gedekt is. Wil jij echte "clean girl" proof gellak nagels leren zetten? Meld je dan nu snel aan voor de volgende beschikbare datum.

DSC_0599.JPG

Prijs

De cursuskosten bedragen 279,- ex BTW.

 

Adres & tijd

De Gellak Cursus vindt plaats in onze salon: Artelier Amsterdam (Spiegelgracht 12H, 1017JR, Amsterdam).  De groepscursus begint om 10:00 en duurt tot ongeveer 15:00.

Tussen de middag houden we pauze en zorgen wij voor een lekkere lunch.

Handmodel

Een handmodel met natuurlijke nagels, géén nagelbijter. Twijfel je over de handen van je handmodel, aarzel niet om ons een foto te sturen zodat we even kunnen kijken of de handen geschikt zijn.

Benodigdheden

Voor de cursus zijn er een aantal benodigdheden die je zelf aan dient te schaffen. Deze producten zul je in de toekomst toch nodig hebben dus zijn een kleine investering in jouw nagel carrière of hobby! 

- Vijl 100/180 grit

- Buffer vijl 120/180 grit  of 100/180 grit

- 2-in-1 Basecoat & Extreme shine topcoat (The Gelbottle)

- 3 kleuren gellak (wij raden Navy, Nude & Couture aan van The Gelbottle)

Manicure schaartje

Pusher

Join de Gellak Cursus

arrow&v
Twee leuke, eerlijke dames. Gaan kritisch en professioneel te werk. Geven eerlijk advies over wat t' beste voor je is. Leuk bedrijf! Keep it going 🦋

Chemerry S.

bottom of page