top of page

Artelier Academy BIAB Cursus

Als nagelstylist in Nederland kan BIAB tegenwoordig niet meer ontbreken aan je dienstenpakket. "Builder In A Bottle" zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel sterker wordt en kan groeien tot een droomlengte. Bye bye chips, breken, extensions en andere nagelnachtmerries! Wil jij leren hoe je BIAB perfect aanbrengt volgens de officiële technieken met manicure cursus inbegrepen, in 1 dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Prijs

De cursuskosten bedragen 279,- ex BTW.

 

Adres & tijd

De BIAB Cursus vindt plaats in onze salon: Artelier Amsterdam (Spiegelgracht 12H, 1017JR, Amsterdam).  De groepscursus begint om 10:00 en duurt tot ongeveer 15:00.

Tussen de middag houden we pauze en zorgen wij voor een lekkere lunch.

Handmodel

Een handmodel met natuurlijke nagels, géén nagelbijter. Twijfel je over de handen van je handmodel, aarzel niet om ons een foto te sturen zodat we even kunnen kijken of de handen geschikt zijn.

Benodigdheden

Voor de cursus zijn er een aantal benodigdheden die je zelf aan dient te schaffen. Deze producten zul je in de toekomst toch nodig hebben dus zijn een kleine investering in jouw nagel carrière of hobby! 

- Vijl 100/180 grit

- Buffer vijl 120/180 grit  of 100/180 grit

- 2-in-1 Basecoat & Extreme shine topcoat (The Gelbottle)

- 1 kleur BIAB 30ML: Dolly of Teddy of 19 (The Gelbottle)

- Liner pencil 01 (The Gelbottle)

Manicure schaartje

Pusher

Join de BIAB Cursus

arrow&v
Twee leuke, eerlijke dames. Gaan kritisch en professioneel te werk. Geven eerlijk advies over wat t' beste voor je is. Leuk bedrijf! Keep it going 🦋

Chemerry S.

bottom of page